LCHF-sockerkaka med Philadelphia

  • 4 ägg
  • 200 g philadelphiaost
  • 125 g smör
  • 2,5 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl bakepro (kan ev ersättas med 1-2 msk husk)
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl sukrin + knivsudd stevia
  • Vaniljpulver
  • Skal från två citroner
  1. Sätt ugnen på 175 g
  2. Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret.
  3. Vispa ner smör och philadelphiaost.
  4. Blanda de torra ingredienserna och rör ner.
  5. Smöra en sockerkaksform och “bröa” med kokosflingor.
  6. Grädda mitt i ugnen i 35 minuter.

Comments

One response to “LCHF-sockerkaka med Philadelphia”

  1. Johan

    Ja, sockret är redan dubblat! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *