Recept

  • Förrätt
  • Varmrätt
  • Dessert
  • Tillbehör
  • Bröd
  • Bakverk
  • Snacks
  • Dryck
  • Härjedalskaka

    Härjedalskaka

    Jul 25, 2024

    —

    by

    Josefine
    in Bakverk

    Du behöver Fyllning + topping Gör så här Servera gärna med hjortron och grädde/punchgrädde

  • Pasta med renfärssås

    Pasta med renfärssås

    May 19, 2024

    —

    by

    Josefine
    in Varmrätt

    Du behöver Gör så här

  • Ägghalvor

    Ägghalvor

    Mar 30, 2024

    —

    by

    Josefine
    in Förrätt

    Du behöver Gör så här  

  • Rensteksröra

    Rensteksröra

    Feb 29, 2024

    —

    by

    Josefine
    in Förrätt, Tillbehör

    Du behöver 12 skivor rökt renstek 2 tsk rosépeppar 2 dl Crème Fraiche 2 msk riven pepparrot 1 tsk citronsaft Gräslök Gör så här Skär rensteken i små tärningar Stöt rosépepparn grovt i en mortel Blanda renstek, crème fraiche, pepparrot, citronsaft och rosépeppar Toppa med gräslök Serveras på hårt tunnbröd, eller stekt ljust bröd eller…

  • Citronfärskost

    Citronfärskost

    Feb 29, 2024

    —

    by

    Josefine
    in Tillbehör

    Du behöver Gör så här

  • Wookie Cookies

    Wookie Cookies

    Dec 14, 2023

    —

    by

    Josefine
    in Bakverk

    Du behöver Gör så här

  • Kakis snittar

    Kakis snittar

    May 22, 2023

    —

    by

    Josefine
    in Förrätt

    Du behöver Gör så här

  • Jordgubbspaj med citronkräm

    Jordgubbspaj med citronkräm

    Jun 12, 2022

    —

    by

    Josefine
    in Bakverk, Dessert

    Du behöver Pajdeg: Fyllning: Den kakkrispiga pajbotten kommer bäst till sin rätt om man inte lägger i grädden och jordgubbarna alltför långt i förväg. Själva pajskalet går dock utmärkt att göra en dag i förväg. Gör så här  

  • Griljera julskinka

    Griljera julskinka

    Nov 30, 2020

    —

    by

    Josefine
    in Tillbehör

    Du behöver Gör så här 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Blanda äggula, potatismjöl och senap till griljering. 3. Skär bort svålen på skinkan. 4. Pensla snittytan med senapssåsen. 5. Pudra över ströbröd. 6. Griljera skinkan i ca 10 minuter eller tills att skinkan fått fin gyllenbrun färg.

  • Linsgryta

    Linsgryta

    Nov 27, 2020

    —

    by

    Josefine
    in Varmrätt

    Du behöver Gör så här Grönsakerna kan också serveras som tillbehör. Servera grytan med ris.

  • Rendezvous Dry Rub (till Beer Can Chicken)

    Rendezvous Dry Rub (till Beer Can Chicken)

    May 28, 2019

    —

    by

    Josefine
    in Tillbehör

    Du behöver

  • Mangokyckling

    Mangokyckling

    Feb 4, 2019

    —

    by

    Josefine
    in Varmrätt

    Du behöver Gör så här

←Previous Page Next Page→

Afrika bröd fisk fläskfilé fläskkarré fläsklägg Frankrike Grekland högrev Indien Indiskt Italien jul korv krydda kyckling köttfärs lövbiff Mexiko olagat paj pasta potatis påsk rom sallad soppa sous vide Spanien sås taco tequila Tyskland USA vegetariskt