Kyckling i kokosgrädde

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 burk kokosgrädde
  • 4 msk jordnötssmör
  • 1 chilipeppar
  • Limejiuce från 0,5 lime
  • 1 röd paprika
  • 0,5 gul lök
  • 5 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk sambal olek
  • Smör att steka i
  1. Skär kycklingen i mindre bitar.
  2. Hacka lök, chili och paprika.
  3. Stek kycklingen i en kastrull.
  4. Salta och peppra.
  5. Lägg kycklingen åt sidan.
  6. Stek lök, chili och paprika tills det är glansigt.
  7. Tillsätt kycklingen och pressa i vitlöken.
  8. Tillsätt kokosgrädde, jordnötssmör, limejuice och sambal olek. Salta och pepra.
  9. Koka upp och låt sjuda i minst tio minuter.